Vanliga Frågor & svar

Du är välkommen in att prata med någon av oss på plats och det går även bra att kontakta oss här eller ring till oss på 031 788 00 13
Se priser för våra medlemskap och för att se  våra dagsaktuella priser på personligt träning
Om du följer de rekommendationer, kostupplägg och träningsupplägg som du får ifrån din coach så garanterar vi dig resultat! (Detta gäller om du köper ett paket ifrån ”Spark i ändan” och uppåt)
Ja, det finns flertalet av våra kunder som har skrivit en kommentar om oss idag. Se här
Ungdommar under 18 år är välkomna med målsmans godkännande
All träning sker på egen risk och det är din personliga olycksfallsförsäkring som gäller.
Har du tecknat ett medlemskap hos oss så är du välkommen in med din uppsägning till ekonomi@gympro.se.
Gympro följer myndigheternas rekommendationer och vi är måna om att hålla vår verksamhet öppen. Vi hoppas att träningen kan bidra till att minska stress och oro samt ge positiv energi i dessa tuffa tider. Att hålla vår verksamhet igång är avgörande för att vi ska överleva som företag och i framtiden finnas till för dig som medlem. Det gör det även möjligt för oss att behålla vår duktiga personal och fortsätta skapa nya arbetstillfällen. Myndigheterna påpekar gång på gång att det personliga ansvaret är oerhört viktigt. Även om vi som företag sätter riktlinjer för besök hos oss behöver varje individ och medlem ta sitt ansvar. Vi har under rådande pandemi utökat frekvensen av städning och anpassat våra rutiner gällande rengöring av utrustning, kortläsare, datorer, handtag etc.