TRÄNA TILLSAMMANS MED OSS PÅ GYMPRO ERIKSBERG OCH LINNÉ I SOMMAR!

Ingen har väl ha missat att vi haft vi officiellt har öppnat upp portarna för vår andra anläggning, Gympro Linné. Beläget i sköna Linnéstaden och med närheten till Slottskogen och havet i Eriksberg har vi därför grymma förutsättningar för att utforska olika former av träning tillsammans med Er i sommar.

Är du redo för att äntligen lyckas få till en aktiv sommar? Vi är mer än redo för att hjälpa Er med just Era mål och förutsättningar. Nedan presenteras våra mest prisvärda erbjudanden just nu för att komma i form och kom ihåg… Det är aldrig för sent att börja!

SOMMARFORMEN (LINNÉ)

Högintensiv träning i grupp med upp till 6 deltagare på Gympro Linné. Enskilda pass går att köpa lösa men paketpriset är garanterat värt det! Tillsammans med träningen och ett skräddarsytt kostupplägg kommer du vara i din absolut bästa form lagom till semestern.

Gympros SOMMARFORMEN 2019

AFTER WORKOUT (LINNÉ)

Under sommaren bjuder vi in till After WorkOUT hos oss på Gympro Linné. Passen är kostnadsfria för våra befintliga kunder men har du någon bekant eller varför inte kollega som du tycker ska hänga med går det bra för ynka hundlappen per pass. Prisvärt, eller vad var det jag sa?

Gympros After WorkOUT 2019

KOM-I-FORM (ERIKSBERG)

För oss på Gympro är träning och hälsa viktigt. Vi tycker nämligen inte att en hälsosam och aktiv livsstil ska behöva kosta skjortan. Därför bjuder vi in till KOSTNADSFRI UTOMHUSTRÄNING FÖR ALLA nu under sommaren. Det har aldrig varit enklare att komma i form än nu!

Gympros KOM-I-FORM 2019

Vi har antagit utmaningen. Gör Ni?

Lämna ett svar