Sommartävling – vinn ett härligt massagepaket!

Vardagslivet sätter sin prägel på oss, det kan vara alla tunga lyft du gör på gymmet, eller den där stressen över deadlinen på jobbet. Alla har vi någon gång känt den där irriterande spänningen över axlarna eller ländryggen. Och det är ingen hemlighet att massage är ett utmärkt sätt att frigöra stelhet och stress.

Men visste ni att hos oss på Gympro så skräddarsyr vi alla våra massagebehandlingar? Det innebär att vi noggrant går igenom bakgrundshistoria, tittar på rörelsetester och därefter skissar upp en behandlingsplan – hos oss är verkligen ingen massagebehandling den andra lik. Vi har en bred repertoar av verktyg för att behandla såväl muskel-, led- och nervdysfunktion.

I och med att semestern börjar lida mot sitt slut för de flesta av oss och att vardagsstressen och spänning snart kan göra sig påmind så tänkte vi lotta ut ett massagepaket till en lycklig vinnare!

Massagepaketet innehåller: sex stycken 25 minuters massagebehandlingar med ett värde på 2100. Är du i behov av en massage eller kanske en vän? Detta behöver du göra för att vara med i lottningen;

1. Följ oss på instagram – GymproGbg
2. Tagga en vän i det här inlägget på Instagram.
3. Skriv en motivation till varför just Du ska vinna det här paketet!

Lycka till!

Lämna ett svar