Välkommen till vårt medlemssystem Wondr!
Ladda hem appen, logga in på Mina Sidor – här finns all info kring ditt medlemskap hos oss!
Här kan du enkelt boka dina pass genom Wondr-app.
Tänk på att alltid boka din träning för att inpasseringen ska fungera.Mer information om passen hittar du genom att klicka på respektive pass.
Kontakta oss via mail, telefon eller på plats hos oss om du har frågor!

Gästbokning

På vissa pass och/eller under vissa annonserade perioder har du, som ännu inte är medlem, möjlighet att göra en egen gästbokning.
Klicka “prova på” och fyll i dina uppgifter!

Bokningsregler

-Bokning görs via ”WONDR bokningsapp”
– Passen visas 2 veckor framåt i tiden
– Avbokning måste ske senast 1 h innan passet startat

Inställda pass
Vid sjukdom där vi ej hittat någon vikarie eller om det anmäler sig mindre än 2 personer på ett pass så ställs passet in, detta meddelas minst 60 minuter innan passet.

Ladda ner Wondr Bokningsapp här:
App Store   Google Play

WOD 
WOD står för “Workout of the day” och är till 100% crossfit-inspirerat. Varje dag är det ett nytt träningspass vilket följer filosofin om att funktionella styrke- och konditionsövningar utförs under hög intensitet och med konstant variation. Vi använder olika redskap och upplägg varje gång. WOD utmanar både dig som tränar disciplinerat som för dig som vill ha en kraftfullare vardagsmotion. Passet är uppbyggt så att du utgår från din egen förmåga och passar därför både dig som nybörjare och dig som erfaren.

Core 
Ett pass där vi inriktar oss på att träna upp bålstabiliteten – styrketräning för mage och rygg.
Vi jobbar ståendes, sittandes och liggandes med vår egna kroppsvikt men även med hjälp av vikter eller pilatesboll. Core ger dig inte bara en god hållning utan hjälper dig även att lyfta tyngre i gymmet och få ett bättre löpsteg.

Hiit
Funktionellt gruppträningspass, intervaller med arbetsintervall på 40 sek och med viloperiod på 20 sek. Du jobbar med fria vikter, kropps vikts övningar, kettlebells, hantlar och trx-band. Passet är uppbyggt så att du utgår från din egen förmåga och passar därför både dig som nybörjare och dig som erfaren.

Tabata
Funktionellt gruppträningspass, intervaller med arbetsintervall på 20 sek och med viloperiod på 10 sek. Du jobbar enbart med olika former av kroppsviktsövningar. Passet är uppbyggt så att du utgår från din egen förmåga och passar därför både dig som nybörjare och dig som erfaren.

YINYOGA
Yinyoga är ett yogapass med enkla sittande och liggande ställningar som fokuserar på de djupare vävnaderna i kroppen. Du stannar i samma ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro. Alla positioner utgår från dig och din kropps förmåga, så det spelar ingen roll hur positionen ser ut. Yinyoga ökar din rörlighet, reducerar spänningar i kroppen och hjälper dig framförallt att hitta lugn och harmoni i en stressad och snabb livsstil. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga.

Bra att veta
Passet utförs på en yogamatta tillsammans med andra redskap som exempelvis block, filtar och bälten. Allt du behöver finns att låna i salen.
Ta bekväma, rörliga kläder, gärna strumpor och lite varmare plagg så att du håller värmen genom hela passet.

Osteopat Flow
En klass som grundar sig i de osteopatiska principerna “Kroppen är en helhet”, att “Struktur och funktion är beroende av varandra”, samt att “Kroppen har självläkande egenskaper”.

Genom enkla, roliga och utmanande övningar ökar vi kroppsmedvetenheten, utvecklar nervsystemet, förbättrar styrka/stabilitet, mobilitet/flexibilitet samt koordination/balans/kontroll.

Vi utgår alltid ifrån dina egna förutsättningar så klassen passar alla oavsett ålder och fysisk förmåga.

Strength
Funktionellt gruppträningspass som passar dig som vill tona kroppen och bygga muskler. Det är en fördel om du är van vid skivstång med marklyft, knäböj och andra basövningar men det är inget krav, alla övningarna gås igenom av instruktören när passet börjar.
Passet är uppbyggt så att du utgår från din egen förmåga och passar därför både dig som nybörjare och dig som erfaren.

Måndagar: Axlar, delar av ryggen, triceps
Onsdagar: Rygg, Biceps
Fredagar: Bröst
Söndagar: Ben

Mobility
Ett träningsupplägg som de flesta vinner på att träna regelbundet, oavsett om ditt mål är att kunna springa långt, lyfta tungt eller ha en hållbar kropp över tid. Klassen fokuserar på dynamisk rörlighet där du utmanar dina individuella begränsningar genom ett varierande rörelsemönster. Klassen innehåller även funktionell bålstabilitetsträning då bålkontroll utgör en viktig grund för ett korrekt rörelsemönster Passet är uppbyggt så att du utgår från din egen förmåga och passar därför både dig som nybörjare och dig som erfaren.