Välkommen till vårt medlemssystem Wondr!
Ladda hem appen, logga in på Mina Sidor – här finns all info kring ditt medlemskap hos oss!
Här kan du enkelt boka dina pass genom Wondr-app.
Tänk på att alltid boka din träning för att inpasseringen ska fungera.Mer information om passen hittar du genom att klicka på respektive pass.
Kontakta oss via mail, telefon eller på plats hos oss om du har frågor!

Gästbokning

På vissa pass och/eller under vissa annonserade perioder har du, som ännu inte är medlem, möjlighet att göra en egen gästbokning.
Klicka “prova på” och fyll i dina uppgifter!

Bokningsregler

-Bokning görs via ”WONDR bokningsapp”
– Passen visas 2 veckor framåt i tiden
– Avbokning måste ske senast 1 h innan passet startat

Inställda pass
Vid sjukdom där vi ej hittat någon vikarie så ställs passet in, detta meddelas minst 60 minuter innan passet.

Ladda ner Wondr Bokningsapp här:
App Store   Google Play

Strength

Strength

Passar dig som vill få en tydlig utveckling och progression i din styrketräning. Det är en fördel om du är van vid skivstång med marklyft, knäböj och andra basövningar men det är inget krav, alla övningarna gås igenom av instruktören när passet börjar. Passet är uppbyggt så att du utgår från din egen förmåga och passar därför både dig som nybörjare och dig som erfaren.

Wod

Wod

WOD står för “Workout of the day” och är till 100% crossfit-inspirerat. Varje dag är det ett nytt träningspass vilket följer filosofin om att funktionella styrke- och konditionsövningar utförs under hög intensitet och med konstant variation. Vi använder olika redskap och upplägg varje gång.

FYS

FYS

FYS ger dig ett uthålligt tufft pass där vi inte fokuserar på de tekniska rörelserna eller de tunga lyften. Du kommer garanterat bli trött!

Mobility

Mobility

Ett träningsupplägg som de flesta vinner på att träna regelbundet, oavsett om ditt mål är att kunna springa långt, lyfta tungt eller ha en hållbar kropp över tid. Klassen fokuserar på dynamisk rörlighet där du utmanar dina individuella begränsningar genom ett varierande rörelsemönster.

Core

Core

Ett pass där vi inriktar oss på att träna upp bålstabiliteten – styrketräning för mage och rygg. Vi jobbar ståendes, sittandes och liggandes med vår egna kroppsvikt men även med hjälp av vikter eller pilatesboll. Core ger dig inte bara en god hållning utan hjälper dig även att lyfta tyngre i gymmet och få ett bättre löpsteg.

Tabata

Tabata

Funktionellt gruppträningspass, intervaller med arbetsintervall på 20 sek och med viloperiod på 10 sek. Du jobbar enbart med olika former av kroppsviktsövningar. Passet är uppbyggt så att du utgår från din egen förmåga och passar därför både dig som nybörjare och dig som erfaren.

Hiit

Hiit

Funktionellt gruppträningspass, intervaller med arbetsintervall på 40 sek och med viloperiod på 20 sek. Du jobbar med fria vikter, kropps vikts övningar, kettlebells, hantlar och trx-band. Passet är uppbyggt så att du utgår från din egen förmåga och passar därför både dig som nybörjare och dig som erfaren.