DJUPGÅENDE KLASSISK MASSAGE

Mjuka upp kroppen med våra massagebehandlingar

Lika perfekt för den stillasittande som den med intensiv träning.

DJUPGÅENDE KLASSISK MASSAGE

Våra leg. Massageterapeuter har flera års erfarenhet i branschen med en helt anpassad behandlig efter dina behov. En djupgående massagebehandling kan behandla och förebygga besvär eller direkta problem såsom onda axlar, nackspärr, spänningshuvudvärk, muskelvärk, mm.

Passar perfekt för dig som har en stillasittande vardag men hjälper även dig som tränar mycket och behöver få musklerna att slappna av och återhämta sig snabbare.

Boka tid Linné

15min - Fokus 260kr

Att få ryggen och nacken masserad efter en lång dag på jobbet är inte bara skönt – det är bra för hälsan också. Massage är symptomlindrande, stressreducerande och avslappnande. Dessutom behöver det bara ta några minuter, men är oftast väldigt uppskattat.30min Massagepistol - Halvkropp/Fokus 475kr

Massagepistolen är en massageapparat som har en rörlig arm som åker framåt och bakåt i en hög hastighet. Effekten hjälper dig att bryta upp bindväv och ärrvävnad i och runt musklerna. I sin tur frigörs triggerpunkter och smärtor i muskeln minskar.  Fördelarna med behandlingen är ökad cirkulation vilket bär med sig minskad trötthet, förbättrad återhämtning samt förbättrad rörelse.  Kan även främja blodflödet och bryta ärrvävnad passar den inte bara elit-atleter utan även de som har exempelvis statiska jobb där massagen hjälper dig att slappna av i dina muskler som blivit korta av att sitta bakom skrivbordet hela dagen

70 min - Helkropp 950kr

Behandlingslängden är anpassad för rygg, skulderblad, armar, ben, vader och nacke. Vid varje enskilt tillfälle kommer vi överens om en behandling som passar just dig. Vill du ha massage på något område med mycket spänningar eller behov kan du fylla i detta i din bokning eller uppge det vid ditt besök.


50 min - Elevmassage 400kr

Passar perfekt för dig som har en stillasittande vardag men hjälper även dig som tränar mycket och behöver få musklerna att slappna av och återhämta sig snabbare.

Boka tid Linné
Boka tid Eriksberg

25 min - Halvkropp 400kr

Behandlingslängden är anpassad för rygg, skulderblad och nacke. Vid varje enskilt tillfälle kommer vi överens om en behandling som passar just dig. Vill du ha massage på något område med mycket spänningar eller behov, rekommenderar vi en Halvkropp 50 min eller en längre behandling.

50 min - Halvkropp 750kr

Behandlingslängden är anpassad för rygg, skulderblad och nacke. Vid varje enskilt tillfälle kommer vi överens om en behandling som passar just dig. Behandlar även specifik muskel eller hel muskelgrupp vi behov. Vill du ha massage för hela kroppen med som har mycket spänningar eller andra behov, rekommenderar vi en helkropp 70min.

80 min Taktil massage - Helkropp 1 100kr

Behandlingslängden är anpassad för rygg, skulderblad, armar, ben, vader och nacke. Vid varje enskilt tillfälle kommer vi överens om en behandling som passar just dig. Få en underbar helhetsupplevelse med avkopplande mjuk helkroppsmassage som avslutas med arm/handmassage eller  ansiktsmassage! Vill du ha massage på något område med mycket spänningar eller behov kan du fylla i detta i din bokning eller uppge det vid ditt besök.  

 

 

 

Boka tid Eriksberg