JOBBA HOS OSS

Vi ständigt efter nya medarbetare!

OM GYMPRO

Personlig är ledordet i träning och behandling hos oss på Gympro.

Hos oss är varje klient unik.

Det är dina mål som är vårt uppdrag!

Gympro startade under 2012 och växte först fram online via kanalen Twitter. Gympros kunnande som innebar en helhetssyn på varje individ med skräddarsydd kost och träning för varje klient uppskattades snabbt av kunderna. 2013 skapades den första PT studion i Majorna i Göteborg och idag är Gympro etablerat nere vid vattnet i vackra Eriksberg samt i centrala Göteborg i Linné. Gympro hjälper människor över hela Sverige med att förbättra sin hälsa. Detta sker på plats i studion, arbetsplatsen eller via träning online. Gympro gör årligen ett flertal friskvårdssatsningar ute på företag i form av föreläsningar, träningar och skräddarsydda upplägg. För att få bästa kvalitet och komfort i din träning så bokas alltid hela studion för dig och din tränare. I anslutning till våra studios har vi fri parkering, gäst wifi och ombyte med duschmöjlighet.

VI SÖKER NU MEDARBETARE INOM FÖLJANDE OMRÅDEN:

Har du vad som krävs för att bli en framgångsrik personlig tränare hos oss?

Våra Personliga Tränare hjälper våra kunder att träna effektivt, säkert och genom skräddarsydda upplägg. Du anpassar upplägg efter varje PT-kunds mål och behov. Som PT motiverar du och pushar kunden att nå sina mål. Vi jobbar alltid i team med PT, Kostrådgivare, Osteopat och i vissa fall beteendevetare för att kunna sy ihop den mest anpassade planen för kunden.

Arbetet som Personlig Tränare hos oss kräver att du genomfört en av oss godkänd PT-utbildning.

Vi söker dig som:

  • bra på försäljning
  • brinner träning och hälsa
  • hög socialkompetens
  • är driven och arbetar mot både individuella och gemensamma mål
  • är beredd på arbetstid som är förlagd även till kvällar och helger

Ansök genom att skicka din ansökan med CV, personligt brev, pt-licens och ett foto till oss på jobb@gympro.se 

(Märk din ansökan med Personlig Tränare)

Motiveras du av att se andra människor uppnå sina mål med det som du skapat åt dem? Då har du hittat ditt drömjobb.

ARBETET
Vi står för kvalité inom våra kunskapsområden och en erfarenhet både gentemot kunder och medarbetare. Vi har en uttalad ambition att hålla en mycket hög servicenivå med handplockade terapeuter. Du arbetar till en början deltid ca 25% med chans för mer. 

OM DIG
Vi söker dig som är engagerad och serviceinriktad med en drivkraft att förmedla hälsa och friskvård till andra på ett motiverande sätt. Du är nyfiken på människor och har lätt för att skapa en personlig atmosfär i dina möten med kunder. Du har ett genuint intresse för yrket och har en känsla att förstå kunden och tillhandahålla de en riktad individuell behandling just för deras enskilda önskemål. Vi söker dig som är diplomerad massör med möjlighet att ta bokningar kvällar och helg till en början.

AMBITION
Att jobba som timanställd med flexibla arbetstider. Har ambition att vara en drivande kraft i utvecklingen av behandlingarna hos oss. Vi ser gärna att du kan växa vidare hos oss på Gympro.

Ansök genom att skicka din ansökan med CV, personligt brev, kost-licens och ett foto till oss på info@gympro.se 
(Märk din ansökan med Massageterapeut)

Motiveras du av att se andra människor uppnå sina mål med det som du skapat åt dem? Då har du hittat ditt drömjobb.

ARBETET

I rollen som Fysioterapeut är du en god förebild och representant för hälso- och sjukvårdsarbetet. Du kommer självklart delta i att utveckla verksamheten framåt efter våra värdegrunder och verksamhetsmål. Du kanske söker en ny utmaning och vill vara anställd med flera duktiga kollegor eller så har du kanske din egen klinik och trivs med det men skulle vilja ha fler patienter. Driver du en klinik idag och vill ha en ökad kundström. ansök om att bli en leverantör till oss ute i landet och bli en del av nätverkets naprapater och kiropraktorer  skriv då “fysio leverantör” i ansökan. 

OM DIG
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Arbetet kräver god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård inom våra verksamhetsområden är meriterande. Då arbete präglas av samarbete ställs stora krav på god helhetssyn och att du är flexibel. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

AMBITION
Att jobba som timanställd med flexibla arbetstider. Har ambition att vara en drivande kraft i utvecklingen av ditt område hos oss. Vi ser gärna att du efter några år kan växa vidare hos oss på Gympro.

Ansök genom att skicka din ansökan med CV, personligt brev,licens och ett foto till oss på info@gympro.se 
(Märk din ansökan med fysioterapeut)

Vi söker naprapater och kiropraktorer för såväl extrajobb som fasta tjänster. Kravet är att du ska vara utbildad naprapat/kiropraktor eller studerar till naprapat/kiropraktor.

ARBETET
Som naprapat/kiropraktor består huvudsakliga arbetsuppgifter består i bedömning, behandling och träning av besvär/symtom från rörelseapparaten. 

I rollen som naprapat/kiropraktor är du en god förebild och representant för hälso- och sjukvårdsarbetet. Du kommer självklart delta i att utveckla verksamheten framåt efter våra värdegrunder och verksamhetsmål.

Du kanske söker en ny utmaning och vill vara anställd med flera duktiga kollegor eller så har du kanske din egen klinik och trivs med det men skulle vilja ha fler patienter.

Driver du en klinik idag och vill ha en ökad kundström. ansök om att bli en leverantör till oss ute i landet och bli en del av nätverkets naprapater och kiropraktorer  skriv då “naprapat leverantör” i ansökan. 

OM DIG 
Vi söker dig som är legitimerad naprapat/kiropraktor med en ambition att växa i din yrkesprofession tillsammans med vårt starka team. Du ska ha god kännedom och erfarenhet av flera manuella behandlingsmetoder. Kunskaper inom elektromedicin och akupunktur är meriterande. Som person är du ansvarstagande och självgående. Det är också viktigt att du är en initiativrik, lagspelare, lösningsbenägen och professionell.

AMBITION
Att jobba som timanställd med flexibla arbetstider. Har ambition att vara en drivande kraft i utvecklingen av ditt område.

Du ansvarig för att skaffa dina egna kunder tillsammans med ansvarig på Gympro genom befintliga kunder eller genom att sälja nya kunder. Vi står för arbetskläder, visitkort, marknadsföring på hemsidan samt anläggningen.

Ansök genom att skicka din ansökan med CV, personligt brev, licens och ett foto till oss på info@gympro.se 
(Märk din ansökan med Naprapat & Kiropraktor)

Brinner du för försäljning och att samtidigt hjälpa andra människor? Då ha du hittat rätt!

ARBETET
Du jobbar främst med telefonen som arbetsredskap och med fokus på att boka kundmöten i form av hälsocoachningar, konsultationer och prov-PT pass.
– Tjänsten är ifrån start på 30% men chans för mer.
– Du jobbar på plats hos oss i Linné
– Arbetstiden är är flexibel med främst förlagd eftermiddagar & helger
– Timlön och provision

OM DIG
Du har hög social kompetens och kan både arbeta självständigt men även nå mål tillsammans med andra. Du brinner för sälj och har inget emot att jobba med telefon som främsta arbetsredskap. Du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift. 

Ansök genom att skicka din ansökan med CV, personligt brev och ett foto till oss på jobb@gympro.se 
(Märk din ansökan med Säljare)