gruppträning

OPEN GYM

Wod

Wod

WOD står för “Workout of the day” och är till 100% crossfit-inspirerat. Varje dag är det ett nytt träningspass vilket följer filosofin om att funktionella styrke- och konditionsövningar utförs under hög intensitet och med konstant variation. Vi använder olika redskap och upplägg varje gång.

Strength

Strength

Passar dig som vill få en tydlig utveckling och progression i din styrketräning. Det är en fördel om du är van vid skivstång med marklyft, knäböj och andra basövningar men det är inget krav, alla övningarna gås igenom av instruktören när passet börjar. Passet är uppbyggt så att du utgår från din egen förmåga och passar därför både dig som nybörjare och dig som erfaren.

Mobility

Mobility

Ett träningsupplägg som de flesta vinner på att träna regelbundet, oavsett om ditt mål är att kunna springa långt, lyfta tungt eller ha en hållbar kropp över tid. Klassen fokuserar på dynamisk rörlighet där du utmanar dina individuella begränsningar genom ett varierande rörelsemönster.

Hiit

Hiit

Funktionellt gruppträningspass, intervaller med arbetsintervall på 40 sek och med viloperiod på 20 sek. Du jobbar med fria vikter, kropps vikts övningar, kettlebells, hantlar och trx-band. Passet är uppbyggt så att du utgår från din egen förmåga och passar därför både dig som nybörjare och dig som erfaren.

Tabata

Tabata

Funktionellt gruppträningspass, intervaller med arbetsintervall på 20 sek och med viloperiod på 10 sek. Du jobbar enbart med olika former av kroppsviktsövningar. Passet är uppbyggt så att du utgår från din egen förmåga och passar därför både dig som nybörjare och dig som erfaren.

Core

Core

Ett pass där vi inriktar oss på att träna upp bålstabiliteten – styrketräning för mage och rygg. Vi jobbar ståendes, sittandes och liggandes med vår egna kroppsvikt men även med hjälp av vikter eller pilatesboll. Core ger dig inte bara en god hållning utan hjälper dig även att lyfta tyngre i gymmet och få ett bättre löpsteg.

BLi medlem

Max 8 personer på varje pass
Ingen bindningstid

provträna

Välkommen att provträna hos oss i 14 dagar. Välj på +30 smallgroup pass & open gym mån-sön 05-23.