Bättre än glass! Tre varianter

Sommaren är på ingång och det innebär för många glass i stora lass- en blandning av både fett och socker- något som vi inte bör få i oss varje dag… Men då har jag lösningen som gör att du kan äta glass- VARJE DAG! På detta sättet blir glass det perfekta mellanmålet i solen!

Variant 1:
Mixa frysta jordgubbar och hallon, 1 fryst banan och 1 skopa vaniljproteinpulver med lite vatten till en krämig konsistens- Söttman får du från banan och vaniljproteinet!

Variant 2: 
Vispa 1 paket kokosgrädde (Garants lila förpackning) med lite vaniljpulver. Tillsätt krossade, frysta hallon och fortsätt vispa. Tillsätt sist 2msk honong och vispa lite till. Ställ in i frysen i 20 min, vänd runt och ställ in i 20min till!

Variant 3: 
Mixa 2 frysta bananer, 1/2 fryst avokado, 1 dl kikärtor, 1skopa chokladprotein, 3 msk kakao, lite sötströ vid behov eller 4 stora färska dadlar!

Såklart kan du köpa alla ”proteinglassar” som finns på marknaden om du vill ha en ”bättre” alternativ utan socker, men genom att göra din egen så får du koll på vad det är i, du slipper tillsatser, det blir mycket billigare och du kan variera den i oändlighet! Vilken variant blir din favorit? Eller har du en egen specialare?!

Lämna ett svar