Äntligen är Gympro Nutrition här

Gympro Nutrition BCAA  innehåller grenade aminosyror av högsta kvalité som bibehåller befintlig muskelmassa och stimulerar uppbyggnaden av ny muskelmassa. Denna BCCA har en smak av passionsfrukt med inslag ananas med fördelningen 8:1:1 med fördel till aminosyran Leucin. Detta har visat sig vara ett vinnande koncept, och stödjer kroppens muskelproteinsyntes optimalt.

Det som skiljer Gympro BCAA från mängden är det tillsatta L-glutaminet som förbättrar upptaget av BCAA. Utöver detta så är smaken väl framtagen för bästa smakkänsla. BCAA gynnar dig som tränar genom att höja din mjölksyretålighet för att du skall kunna prestera bättre under dina träningspass. Därför är det optimalt att inta denna BCAA för och under träningspasset.

  • Berikad med ämnen som optimerar upptaget
  • Grenade aminosyror (BCAA) med hög halt L-leucin
  • Stimulerar muskeluppbyggnad vid träning
  • Påskyndar återhämtning
  • Sparar befintlig muskelmassa under diet
  • Framtagen med fantastiskt god smak

Produktens sammansättning

BCAA består av aminosyrorna L-leucin, L-isoleucin och L-valin. Dessa aminosyror är sk. essentiella aminosyror (livsnödvändiga) som måste tillföras via kosten för att kroppen ska kunna bygga muskelmassa. Detta gör dem mycket snabbupptagliga, vilket har många fördelar. L-leucin är den aminosyra som aktiverar proteinsyntesen, vilket innebär att det är ”triggern” till muskeltillväxt. Vi har därför valt att göra en BCAA fördelning på 8:1:1, vilket innebär att det är 8 gånger mer L-leucin än övriga aminosyror. Allt för maximalt resultat.

Smaken

Vid framtaget av Gympro Nutrition´s Bcaa har vårt fokus varit förutom att göra en så optimal produkt som möjligt, att få en så god naturlig smak som möjligt. Blandar du produkten med vatten så smakar den friskt, fräscht och ungefär som blandsaft.

 

Lämna ett svar