Sockerfri hallon- och blåbärspaj med marängtäcke

Ingredienser (1 port paj):

  • 30 g pankoströbröd (GLUTEN)
  • 10g vassleproteinpulver i smak av vanilj
  • 1 ägg
  • Hallon och blåbär (frysta) i önskad mängd
  • Kardemumma
  • Sötströ

Gör såhär:

Börja med att separera äggula och äggvita. Blanda pankoströbrödet med äggulan, vassleproteinpulvret och lite kardemumma. Lägg bären i en liten portionsugnsform och pudra över kardemumma. Lägg smuldegen över bären. Vispa den överblivna äggvitan med lite sötströ. Bred ut över pajen. Gräddas i ugnen, 220C i 8-10min eller tills marängen fått en fin färg.

Näringsvärde: 206kcal, 16,4g protein, 6g fett, 22,5g kolhydrater.

Kommentera

×
%d bloggare gillar detta:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor så samtycker du till detta.

Stäng