JOBBA HOS OSS

Vi söker för tillfället medarbetare!

OM GYMPRO

Gympro är en träningsverksamhet i Eriksberg som jobbar med att förbättra människors hälsa genom helheten av skräddarsydd kost & träning. Vi har klienter på plåt hos oss men även online över hela Sverige. Hos oss hittar du allt för din hälsa som open gym, personlig träning, hälsocoachning & massage.

VI SÖKER NU MEDARBETARE INOM FÖLJANDE OMRÅDEN:

Har du vad som krävs för att bli en framgångsrik personlig tränare hos oss?

ARBETET
Hos oss på Gympro ansvarar du för att dina PT-kunder får en säker, omväxlande och individuellt anpassad träning. Du ska aktivt och personligt inspirera kunderna till att fortsätta träna hos oss genom att coacha dem i sin nuvarande träning och inspirera till nya träningssätt. Som anställd på Gympro ska du ha hög social kompetens, vara ansvarsfull, målmedveten och ha hög energinivå. Jobbet kommer vara främst delvis morgon men någon eftermiddag + helg.

OM DIG
– Är licensierad personlig tränare med dokumenterad erfarenhet
– Gillar att jobba mot högt uppsatta mål
– Har ett stort intresse av försäljning
– Har erfarenhet av funktionell styrketräning

AMBITION
Att jobba minst 20 timmar/vecka Har ambition att vara en drivande kraft i utvecklingen av studion och vi ser gärna att du efter några år kan växa vidare hos oss på Gympro.

Du är ansvarig för att skaffa dina egna kunder tillsammans med ansvarig på Gympro genom befintliga kunder eller genom att sälja PT paket till nya kunder. Vi står för arbetskläder, visitkort, marknadsföring på hemsidan samt anläggningen.

Ansök genom att skicka din ansökan med CV, personligt brev, pt-licens och ett foto till oss på jobb@gympro.se 
(Märk din ansökan med Personlig Tränare)

Motiveras du av att se andra människor uppnå sina mål med det som du skapat åt dem? då har du hittat ditt drömjobb.

ARBETET
Som kostrådgivare och hälsocoach arbetar du till en början deltid ca 25% med chans för mer. Tiderna går att styra själv och du har möjlighet att arbeta hemifrån. Arbetet går ut på att coacha våra kunder utifrån en kostplan som du tar fram med hjälp av verktyg från oss. Du kommer sedan att ha kontakt med varje kund per mail, telefon och sms för att stötta och guida kunden och för att se till att den fullföljer programmet och uppnår resultat.
– Arbetstiden är förlagd delvis på plats men även hemifrån
– Fast timlön + provision

OM DIG
– Du kostrådgivare eller dietist med dokumenterad erfarenhet
– Gillar med att motivera människor mot sina mål
– Har ett stort intresse av kost och träning
– Vi ser gärna att du har erfarenhet av att skriva beräknade kostupplägg

AMBITION
Att jobba som timanställd med flexibla arbetstider. Har ambition att vara en drivande kraft i utvecklingen av kost & onlinecoachingen hos oss. Vi ser gärna att du efter några år kan växa vidare hos oss på Gympro.

Du ansvarig för att skaffa dina egna kunder tillsammans med ansvarig på Gympro genom befintliga kunder eller genom att sälja nya kunder. Vi står för arbetskläder, visitkort, marknadsföring på hemsidan samt anläggningen.

Ansök genom att skicka din ansökan med CV, personligt brev, kost-licens och ett foto till oss på jobb@gympro.se 
(Märk din ansökan med Kostrådgivare)

Brinner du för försäljning och att samtidigt hjälpa andra människor? Då ha du hittat rätt!

ARBETET
Du jobbar främst med telefonen som arbetsredskap och med fokus på att boka kundmöten i form av hälsocoachningar, konsultationer och prov-PT pass.
– Tjänsten är ifrån start på 30% men chans för mer.
– Du jobbar hemifrån eller på plats hos oss
– Arbetstiden är är flexibel med främst förlagd eftermiddagar & helger
– Timlön och provision

OM DIG
Du har hög social kompetens och kan både arbeta självständigt men även nå mål tillsammans med andra. Du brinner för sälj och har inget emot att jobba med telefon som främsta arbetsredskap. Du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift. 

Ansök genom att skicka din ansökan med CV, personligt brev och ett foto till oss på jobb@gympro.se 
(Märk din ansökan med Säljare)

×

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor så samtycker du till detta.

Stäng